Begivenheder

Fantasticon 2022
Til årets Fantasticon, med temaet Strange Creatures, var jeg med på panelet “Made to Order,” om science fiction-antologien af samme navn, og jeg interviewede henholdsvist forfatteren Viggo Bjerring og folkloristen Karen Bek-Pedersen.

Swecon 2021
Fantastica2021 i Stockholm, der også var årets Swecon, var jeg med på panelet To be a European SF& F writer, bl.a. sammen med to æresgæster, Adrian Tchaikovsky og Peadar Ó Guilín.

Vilde Universer 2021
9. oktober 2021, på det nystartede træf for fantastisk litteratur i Aarhus, Vilde Universer – som jeg i øvrigt er med til at organisere – optrådte jeg på panelerne Science fiction og det gode selskab og Hvordan slipper de afsted med den vilde idé.

Fantasticon 2021
Fantasticon 2021 med temaet Weird Fiction deltog jeg i et panel om genren New Weird og holdt et foredrag om Neil Gaimans store tegneserieværk The Sandman. Desuden var jeg til stede på standen for horror-magasinet ReadDieRepeat hvor jeg har fået en novelle antaget.

Litteratur i Natten 2019
I forbindelse med festivalen LitteratureXchance i Aarhus juni 2019 deltog jeg sammen med 5 andre forfattere (Svend Åge Madsen, Mette Reinhardt Jakobsen, Brian P. Ørnbøl, Kim Karmark, Ole Rosenstand Svidt, Connie Warnick Aagaard og Morten Leth Jacobsen) i marathon-oplæsningen på Løve’s Bog- og Vincafé Litteratur i natten som varede fra kl. 22 til kl. 02.

Fantasticon 2018
Til Fantasticon 2018, der havde steampunk som tema, blev jeg interviewet af Knud Larn om den på det tidspunkt uudgivne Zeitgeist.