Begivenheder

Vilde Universer 2020
24. oktober 2020 kommer jeg til at optræde på flere programpunkter under det nystartede træf for fantastisk litteratur i Aarhus, Vilde Universer – som jeg i øvrigt er med til at organisere. Jeg har selv store forhåbninger til træffet som et nyt mødested for alle der læser og/eller skriver indenfor de fantastiske genrer.

Swecon 2020
Fantastica2020 i Stockholm, der også er årets Swecon, er jeg med på panelet To be a European SF& F writer. Bl.a. sammen med to æresgæster, sgu (Adrian Tchaikovsky og Peadar Ó Guilín). Ikke dårligt for en debutant.

Litteratur i Natten 2019
I forbindelse med festivalen LitteratureXchance i Aarhus juni 2019 deltog jeg sammen med 5 andre forfattere (Svend Åge Madsen, Mette Reinhardt Jakobsen, Brian P. Ørnbøl, Kim Karmark, Ole Rosenstand Svidt, Connie Warnick Aagaard og Morten Leth Jacobsen) i marathon-oplæsningen Litteratur i natten som varede fra kl. 22 til kl. 02. Det foregik på Løve’s Bog- og Vincafé og var virkelig noget af en oplevelse!

Fantasticon 2018
I september 2018, før bogen overhovedet var udkommet, interviewede arrangør Knud Larn mig om den på Fantasticon 2018 der havde steampunk som tema – så der passede den jo godt ind, selvom den ikke helt eksisterede endnu.