Begivenheder

Fantasticon 2024
I 2024 har Fantasticon i Kbh temaet Udødelighed. Jeg deltager i hele fem programpunkter: intropanelet Introduction to Immortality (sammen med æresgæsterne Catherynne M. Valente og Dominic Mitchell; panelerne The Price of Immortality + Uploaded Brains + Gender and Bias in Speculative Fiction (alle om lørdagen), samt Fandoms fremtid (søndag).

Cozy Universer (Vilde universer 2024)
Cozy Universer var år 2024’s mere afslappede og hyggeorienterede version af træffet Vilde Universer. Her modererede jeg et panel om antologien Solarpunk, udgivet af forlaget Krabat i efteråret 2023 (jeg har selv en novelle med), og et andet med titlen Gysets grænseland, om genreblanding og nye strømninger i horror.

Forfattermøde på Løve’s Bogcafe 2023
En søndag i november optrådte jeg sammen med mine mine Aarhusianske forfatterkolleger Claus Schjødt og Kathrine Assels på Løve’s Bog- og Vincafe i Nørregade i Aarhus, hvor vi læste op og fortalte om vores forfatterskaber. Arrangementet var støttet af Statens Kunstfond.

Eurocon 2023
Eurocon 2023 var den årlige, europæiske convention for science fiction og fantasy. Her deltog jeg i tre paneler: Hopepunk as a Speculative Subgenre, The Wild Magic of Diana Wynne Jones og Families of the Future.

Fantasticon 2023
Fantasticon havde i 2023 temaet The Other Side. For mit vedkommende blev det til en forfattersamtale med Rikke Havner Alrø om bl.a. tidsrejser, panelet Angles of the Multiverse, hvor jeg optrådte sammen med to fysikere og en filosof, og en oplæsning sammen med æresgæsterne Tracy Fahey og Malene Sølvsten.

Vilde Universer 2023
I marts afholdt vi Vilde Universer nr. 2 i Aarhus. Her var jeg moderator på panelerne Må voksne læse fantasy og science fiction? og Nytænkende fantasy.

Fantasticon 2022
Til årets Fantasticon, med temaet Strange Creatures, var jeg med på panelet Made to Order, om science fiction-antologien af samme navn, og jeg interviewede henholdsvist forfatteren Viggo Bjerring og folkloristen Karen Bek-Pedersen. En transskription af samtalen om Made to Order kan findes i Science Fiction Cirklens magasin Proxima nr. 108.

Swecon 2021
Fantastika2021 i Stockholm, der også var årets Swecon, var jeg med på panelet To be a European SF& F writer, bl.a. sammen med to æresgæster, Adrian Tchaikovsky og Peadar Ó Guilín. Samtalen kan høres i podcasten Sweconpoddar 117.

Vilde Universer 2021
9. oktober 2021, på det nystartede træf for fantastisk litteratur i Aarhus, Vilde Universer – som jeg i øvrigt er med til at organisere – optrådte jeg på panelerne Science fiction og det gode selskab og Hvordan slipper de afsted med den vilde idé.

Fantasticon 2021
Fantasticon 2021 med temaet Weird Fiction deltog jeg i et panel om genren New Weird og holdt et foredrag om Neil Gaimans store tegneserieværk The Sandman. Desuden var jeg til stede på standen for horror-magasinet ReadDieRepeat hvor jeg har fået en novelle antaget.

Litteratur i Natten 2019
I forbindelse med festivalen LitteratureXchance i Aarhus juni 2019 deltog jeg sammen med 5 andre forfattere (Svend Åge Madsen, Mette Reinhardt Jakobsen, Brian P. Ørnbøl, Kim Karmark, Ole Rosenstand Svidt, Connie Warnick Aagaard og Morten Leth Jacobsen) i marathon-oplæsningen på Løve’s Bog- og Vincafé Litteratur i natten som varede fra kl. 22 til kl. 02.

Fantasticon 2018
Til Fantasticon 2018, der havde steampunk som tema, blev jeg interviewet af Knud Larn om den på det tidspunkt uudgivne Zeitgeist.